Möholm

Möholm är vår klubbholme som ligger i Föglö skärgård och är avsedd för våra medlemmars rekreation. 

Detta är utflyktsmålet för hela familjen, gammal som ung, alla åldrar är lika välkomna och här umgås vi på ett avslappnat och familjärt sätt. 

Här finns en klubbstuga med fullutrustat pentry och samlingsplats, här finns en härlig strandbastu och ett grillhus med en storslagen utsikt över hamnen.
Det finns även flertalet grillplatser "under stjärnorna" att tillreda läckerheter på! På berget finns även vår dansbana som under vissa sommarnätter bjuder in till dans och samkväm långt in på morgontimmarna. 

För barnen finns storfavoriten sandstranden, men även gungställningen och de nybyggda tillskotten, linbanan och balansbanan är populära tillhåll för våra yngre medlemmar!  

 

Intill Möholm finns Lustkläpp, en liten holme, som har en fin brygga, bastu och flera bojar. För den båt som kräver lite mer djup är Lustkläpp ett utmärkt alternativ!
Mellan Möholm och Lustkläpp tar du dig enkelt med vår linfärja eller på den nybyggda bron "EddieGate". Visste du att det t.o.m. är kortare från Lustkläpp till klubbstugan än från flytbron på Möholm?

Det finns tillgång till optimistjollar, segelbåt, roddbåt och en kanadensare som du som medlem fritt får använda. Tänk dig att få ta sig nästan ljudlöst fram genom de små vikarna och lagunerna... 

 

Om du blir rastlös under din vistelse finns det alltid något att pyssla med. Kontakta intendenten så berättar han mer om vad som står på "att göra-listan".
Våra trivsel- och ordningsregler som gäller våra klubbholmar hittar du i menyn till höger.

 

Hamnen kan du som medlem nyttja fritt, men om du vill ha tillgång till byggnaderna kan du mot deposition och nyckelns pris hämta en egen nyckel från;
Ålands Lås & Säkerhet
Köpmansgatan 10
22100 Mariehamn  

Mariehamns Seglarförening

Östra hamnen, Pb 155, AX-22100 Mariehamn

Kontakt

Hamnkontoret tel. +358 18 19979
Hamnchef tel. +358 40 8677 760
E-post: gasthamn@msf.ax
Facebook
FO-nr 0749395-2